Categoria de produse

Contactati-ne

Sunaţi-ne la: 86-0631-3581111 (International Business)

Fax: 86-0631-8805589

Adauga: Wendeng de JiuLong Road, zona de dezvoltare economică, nr.9, Weihai City, provincia Shandong, China 264400

Email: sales@composite-china.com

Program de lucru:

Luni-sâmbătă (8:00-5:00)

Sunaţi-ne atunci când aveţi nevoie de ajutor. Suntem mereu fericiţi să vă ajutăm

Site-ul link-ul:

www.COMPOSITES-China.com

http://xinbocomposite.en.alibaba.com/

Tub fibra de carbon cu base si fara alcali

- Aug 03, 2015 -

Multe metode de clasificare de tuburi de fibra de carbon. Din ingredientele crude, diametrul filamentului, aspectul de fibra, producţie metodele şi proprietăţile clasificare. Cu sticlă ingredient de materii prime, este în prezent cea mai populara metoda, folosit în principal pentru clasificarea fibrelor de sticlă continuă. Alcaline metal oxid de conţinut să distingă diferite metale alcaline oxizi, în general, se referă la oxid de sodiu, oxid de potasiu, carbonat de sodiu, sare Glauber, feldspat și alte substanțe cauza. Alcaline metal oxid este una dintre principalele componente de sticlă obișnuită, efectul său principal este de a reduce punctul de topire a sticlei. Dar conţinut mai mare de oxizi de metale alcaline din sticlă, stabilitatea chimică, izolare electrică şi puterea va fi redusă în consecinţă. Prin urmare, diferite utilizări de fibra de sticla, compoziţia de sticlă cu conţinut diferit alkali. Ce conţinut alcaline de conţinut de fibră de sticlă sunt adesea folosite ca un semn de a distinge diferite utilizări de fibră de sticlă continuă. În funcţie de compoziţia sticlă conţinut alcaline, fibre continue pot fi împărţite în următoarele categorii: e-fibre (cunoscut si ca e-glass): R2O de conţinut de mai puţin de 0,8%: este un fel de compoziţie de silicat de aluminiu Bor. Sale stabilitatea chimică, izolare electrică, puterea este foarte buna.

C-fibre (sticlă c): R20-11.9%-16.4%, este o compoziţie de silicat de sodiu de var, din cauza sale alcaline mare conţinut nu poate fi explicat în materiale izolatoare electrice, dar sa stabilitatea chimică şi puterea este bun.

Fibra de alcalinitate ridicată: R2O componente de sticlă de conţinut egală sau mai mare de 15%. Utilizate în mod obişnuit bucăţi de sticlă plană, sticla geam spart ca materii prime extrase din. Acum ţări au interzis producerea acestor produse.


Related Products